начало
faq
контакти
добави хотел
FAQ
 Всички
 Хотели
 Мотели
 Хотелски комплекси
 Апарт-Хотели
 Апартаменти
 Бед & Брекфаст
 Къщи за гости
 Хостели
 Къмпинги
 Вили
 
 
FAQ
Какво е bulgaria-accommodation.com?

bulgaria-accommodation.com е онлайн пътеводител, предоставящ актуална информация за настаняване на територията на България. Системата предоставя актуална информация за хотели, мотели, хотелски-комплекси, апарт-хотели, апартаменти, бед & брекфаст, къщи за гости, хостели, къмпинги и вили намиращи се в различни населени места и райони страната, предлагащи балнеоложки, планински, морски, спа, ски, селски, еко, бизнес, религиозен, културен, риболовен и ловен туризъм.

С какво bulgaria-accommodation.com е полезен за туристите?

Голямото разнообразие от обекти за настаняване, категории туризъм, множеството дестинации, съчетани с лесния и интуитивен начин за работа със системата са едни от основните черти на bulgaria-accommodation.com, с които се стремим максимално да улесним изобра на хотел на предстоящите им бизнес-пътуване или почивка в страната.

С какво bulgaria-accommodation.com е полезен за хотелиерите?

Рекламирайки и участвайки в множество туристически справочници и директории по целия свят, bulgaria-accommodation.com се стреми да увеличи клиентите на хотелите регистрирани в системата и тяхната популярност както сред българските, така и сред чуждестранните туристи решили да посетят страната. Публикувайки информация за Вашия хотел, ние се стремим да увеличим Вашите клиенти сред потребителите, търсещи хотели в интернет. С други думи, зад всяко посещение на Вашата интернет страница или обаждане по телефона, генерирано от bulgaria-accommodation.com, стои интернет потребител, търсещ обект за настаняване кокренто във Вашето населено място, интересувайки се конкретно от категорията, към която принадлежи Вашия обект.

Как мога да се свържа с избран от мен хотел?

Можете да се свържете с избрания от Вас хотел като посетите неговия уебсайт или се обадите на посочените за съответния хотел телефони за връзка. За да посетите сайтa, е необходимо да щракнете с мишката върху името на хотела или неговата снимка.

Мога ли да резервирам стая чрез bulgaria-accommodation.com?

bulgaria-accommodation.com е онлайн пътеводител, който Ви предоставя необходимата информация, за да се свържете с избран хотел директно. Ако искате да резервирате стая, да проверите за налична такава или да получите допълнителна информация за избрания от Вас хотел, е необходимо да посетите интернет страницата на хотела или да се свържете с рецепцията на хотела директно по телефона.

Как да регистрирам своя хотел в bulgaria-accommodation.com?

Всеки собственик на хотел, мотел, хотелски-комплекс, апарт-хотел, апартамент, бед & брекфаст, къща за гости, хостел, къмпинг или вила може да регистрира своя обект за настаняване. За повече информация, моля посетете раздела за регистрация на нашия сайт.

Мога ли да регистрирам своя хотел в повече от една категория?

Обектът за настаняване се регистрират само в категорията, към която принадлежи. Категорите за настаняване могат да бъдат: хотел, мотел, хотелски-комплекс, апарт-хотел, апартамент, бед & брекфаст, къща за гости, хостел, къмпинг и вила.

Как да актуализирам информацията на вече регистриран хотел?

Свържете се с нас и ние ще актуализираме Вашата информация.

© 2024 bulgaria-accommodation.com. Всички права запазени.